Za trest
Jak dlouho ještě
než se na něj vykašlu
ukrytá v další cizí náruči
kdy bolest už nezaútočí
a rány se zacelí
tvrdě půjdu dál
nedovolím nikomu
dostat se mi blíž
jen ubližovat jiným mužům
za trest, který patří tobě
možná porušení dalších zásad
asi tak jako s tebou
nebo už mi žádný nezbyly?
Přečteno 474x
Tipy 16
Poslední tipující: tato22, Písnička..., váhy, jedam, James Libustka, Sladkalu, Metcheque, Rhiana E. Nebresk, Lexisa, Moniska, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)