v polospánku, v nultém směru
poločasu dávno vzdálen
polotělo, polokámen
nedohlédnu v pološeru …
***
Jiří senior
13.08.2010 09:05:00 | j.c.
S rukama prázdnýma
stojím v poušti...žíznivá.
Do očí hledívá mi
pravda
z hloubky .
Studeň artézská
co ještě tryská..na konečky prstů
když klesám na kolena...
ST
12.08.2010 20:56:00 | Mbonita