jizvy
právě teď
se dívám do očí
pravdě
a roky,
který jsem promrhal
nic neznamenaj
a jizvy,
který jsem nastřádal
nic neznamenaj
a bolest,
kterou jsem způsobil,
nic neznamená
protože právě teď
se dívám do očí
pravdě
kdo uhne první?
já?
nebo ta tvář...
v mym zrcadle..?
Komentáře (0)