Ruce prázdné mám
Zaplnit kout,
který zeje v naší mysli,
smět tak obejmout
to co není, oč jsme přišli
Ve tvé tváři zas
vidím stopy ranní rosy
doufám zítřek nás
jako květy nepokosí.
Ruce prázdné mám
a nablízku Tvoje tělo,
polibek dám tmám,
srdce mé se rozpomnělo
Temnotou kráčí půlměsíc,
vysnil jsem Tvou podobu
oči máš z páru létavic,
vlasy jak hvězdnatou oblohu.
Vysnil jsem úsměv
z hvězdných drah,
kéž žal a bolest změní v prach
retů záchvěv
Na každou ránu jirocel,
na pomačkanou duši,
na jednu věc bych zapomněl,
láska má Ti sluší.
Ruce prázdné mám,
tiše šepám Tvoje jméno,
dáme sbohem tmám
srdce bijí jako jedno.
Přečteno 486x
Tipy 20
Poslední tipující: Judita, Gabrielle, Ariella13, deuxEm, Psavec, CULIKATÁ, Secret, Květka Š., WAYWARD, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)