Hula hop..

Hula hop..

Anotace: ..

Gravitační rezonancí jsou vzniklé
hula hop kruhy
Saturnu, snad několik metrů štíhlé
tenoučké pruhy

letících kamínků, půjčím si hned dva
akupresurní
obruče, ať u pasu jejích hran tvar
drobně strukturní

dokonalost těla můřího střeží
v tanci tak ladném
jestlipak Tobě na tomtéž záleží
ve snu bezvadném

zahánět nudu v něm můžeme spolu
břišními svaly
metr od sebe, blíž ani půl coulu
- toužit zpovzdálí
Autor Petbab, 13.08.2010
Přečteno 292x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vjeršotepec, Holis, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, Mišiačik, Mbonita, Secret, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý..

13.08.2010 12:17:00 | Květka Š.

Dobrý..

13.08.2010 12:17:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí