Oáza v poušti
Vítr rozfoukal dlaně
na rozevřené prsty se lepí písek
a západ slunce jen podněcuje
zaschlou krev s prachem za nehty
Bledé rty popraskané vedrem
v očích se matně odráží mraky na nebi
v řasách slepenice slz a pouště
vlasy ležící volně po zemi
Mezi dunami písku
v rozpálené výhni malých zrníček
snažím se uchopit tlukot srdce
než mezi prsty proteče
Rudé rty, oči bouřkové
oáza v podobě Tvého objetí
mé seschlé prsty s Tvými vlasy spletené
neseš nás k divokému pobřeží
Osvěžující voda v podobě polibků
nová kůže - z mrtvé živá
na důkaz Tvých doteků
Z pouště prales tvoříš
pln voňavých orchideí
já vybrala si
chcí pít z Tvých podaných dlaní
Přečteno 495x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Stavitel mostu přes Rubikon, Bíša, Lucy, Lota, carodejka, její alter ego
Komentáře (3)
Komentujících (3)