stojí akoby v čiernej diere
okolo len prázdno a
uzavretý kruh
..
ani cesta k nemu
ani k nemu
ani k nim
ani k nej
..
fakt uzavretý kruh
z ktorého niet východisko
Jednoho dne láska vzplane
uvidíš že se to stane
krása obklopí tvé oči
a do srdce ti jiný vkročí
štěštíčko je vrtkavé
a my ženy váhavé
kráčej dál tou cestou žití
ať je jako krásné kvítí