když tě vidím
srdce mi buší
chci slyšet jak říkáš že mi to sluší
ale to je jen pouhý sen
chtěla bych s tebou být každičký den
každý tvůj pohyb mi příjde krásný
mohla bych o tobě psát tisíce básní
nejsem si jistá či o mne stojíš
někdy se mi zdá že se lásky bojíš
tu tvoji vůni jjá prostě miluji
budu ti věrná to ti slibuji