Anotace: Společné autorství Myffa a Pifa o rybě a panně na dně jezera s mokrou vodou pod podvodou..
I s odstupem času se jeví nadčasově a blbě :)
15.01.2006 15:50:00 |
Fakt hustý Myfee.. Snad nejgenyálnější metafóra co jsem kdy opil.. dávám úplně nejvýc nejvýc..
05.01.2006 08:12:00 |