Nevěra

Nevěra

Anotace: když jsem nevěrná...

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Lehám si vedle něj
Neb "on" se to nedoví
Srdci mému utíká děj
Po lásce hladoví
Pocit úzkosti přichází
Políbím ho na tváře
Že jsem nevěrná mi dochází
Pak pláču do polštáře
"Jemu" je to jedno vážně
A on mě laská na břiše
Chová se ke mě tak vlažně
A někdy jen mlčí si tiše
Kdežto on mému tělu vášeň dává
"On" jen lhostejný pohledy dá
Říkám si, maličká, vždyť to se stává
Nejsi první co to dělá, ani stá
Autor Moniska, 15.08.2010
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: čokoládka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí