Až sa rozídeme
Anotace: ...jednou to stejně příjde...
Až sa rozídeme
Chcem
Aby tu niečo po nás ostalo...
Pár nedofajčených cigariet
na lavičke v parku
Pár prázdnych fliaš vína
zahodených v popolniciach
naproti tvojmu domu
Pár bozkov na rozlúčku
A nekonečných Milujem Ťa
Pár klamstiev a pár prehreškov
tisíce slov a milión objatí...
...minúty, keď sme sa milovali
radšej ani nepočítam...
/ tie ostanú navždy...
vryté v našej pamäti/
navždy
Vieš
Keď sa rozídeme
Malo by tu niečo po nás ostať
Lebo MY už nebudeme...
Přečteno 353x
Tipy 18
Poslední tipující: Dreamer.Z, Skrat, čokoládka, Gabrielle, Hesiona-Essylt, carodejka, JohnyD., CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)