Doprovod
Anotace: Jak říká klasik: bylo to krásné, ale krátké. Ale je to tak nejspíš lepší, i tak jsi pro mě stihla udělat dost...;-)
Sbírka:
Liebe und Hass (Láska a nenávist)
Tak tohle byly
Náhody
Zachraňovalas mě pokaždé
Když jsem si vyšel na hřbitov
Zachraňovalas mě
Před blbou náladou
Kterou jsem si tam chodil vybíjet
Kterou jsem tam chodil mezi mrtvé uklidňovat
A náhody?
Náhodou jsem na tebe narazil
Pokaždé blíže nebo dále bran
A pokaždé jsem tolik, tolik chtěl tě potkat
No nejsou to náhody?
Vždy jsem tě potkal
Vždy jsi mě doprovázela –
I když to vypadalo, že já doprovázel tebe
Ve skutečnosti jsi se mnou zůstávala
Ještě dlouho poté
Tvoje vůně, tvoje slova
A každý pohyb
Každá myšlenka
I ta sebeulítlejší
Takže jsi nakonec doprovázela ty mě
Zbývají mi dneska jenom dvě otázky:
Proč jsme se potkávali?
Byl to osud, co nás svádělo dohormady?
Nebo moje chtění bylo tak silné, aby ovlivnilo skutečnost?
Nikdy jsem díky tobě na hřbitov nedošel
A přitom bylo vše špatné zapomenuto
Všechno svinstvo světa pryč
Jen díky tobě
A tys to asi ani nevěděla
Díky maličká
A ta druhá otázka?
Ta je přece jednoduchá:
Chci tě strašně potkat
Chci abys mě odvedla
Setkáme se zase dneska?
Zrovinka dnes
Kdy jsem se rozhodl vyjít si ke hřbitovu
K jeho vzrostlým stromům
S kusem lana v ruce?
Zachráníš mě dnes ještě jednou?
Naposledy a navěky?
22:03
6. 8. 2009
Hradec nad Moravicí
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, Skalsky Pavel, ziriant
Komentáře (0)