Anotace: když jsem mu dala znova svoje srdce, zahodil ho úplně stejně jako předtím a stokrát víc ho zničil...
Myslím si že nedokázal ocenit ani tebe ani tvoji lásku, nezasloužil si tě. Jistě jsi milá a krásná dívka, květina na rozkvetlé louce co jednoho dne zavoní a zláká srdce toho který si ho zaslouží, tak hodně štěstí.))
20.08.2010 23:26:00 | carodejka
Věřím, že byly aj hezké chvíle, že jich byla převaha... zklamání bolí, láska je všemocná, chceli zůsta přítel, kamarád, neodmítej. Vždyť není pravidlo, že dva, jež se potkají a dají dohromady, musí spolu být navždy. Pokud Tě přestal milovat a nepodvedl Tě, neublížil hrůzných způsobem, nikdá nevíš, kdy budeš jeho pomoc potřebovat. Jistě ho to také bolí... ale mezi Vás já nevidím a tak píšu jen a jen názor, nikoliv radu... Nesmutni, čas všecko zahojí.
17.08.2010 14:13:00 | NikitaNikaT.