SMS

SMS

Anotace: rozhodnutí?

Sms mi přišla,
když jsem rozhodnuta byla.
Už jsem věděla s kým chci dal jit,
věděla jsem koho chci opustit.
Neměla jsem chuť na slitování,
ale teď je čas na spláceni.
Nesprávně jsem se zachovala,
teď se snažím byt shovívává.
Psal mi, že mu strejda umřel,
že chvíli v klidu být chtěl.
Omlouval se, že nepřijel,
opět mně vidět chtěl.
Nevěděla jsem, co odepsat
a proto jsem nemohla spát.
Řekla jsem ti broučku můj
a myslela…už se nevracej, stůj
Autor narcisie, 05.01.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel