Padám
Anotace: Přeji hezké počtení :) http://www.youtube.com/watch?v=f0TXOAeu6Gc
Padám...do snů a příběhů,
a nevnímám hlasy tichých posměchů.
Snažím se roztáhnout ruce,
a chytnout se naděje co chutná sladce.
Psát ? básně a verše...
a skládat puzzle sešlé.
Tisíckrát věřit slibům,
a vyhýbat se otráveným šípům.
Plout... a nevědět kam,
a dotknout se těch nebeských bran.
Věčně se oddávat svým snům,
a nechat vánek dát polibek rtům.
Pohladit prstem nebe,
a milovat přitom Tebe.
Usínat a probouzet,
a žár v nitru zakoušet.
Počítat každou vteřinu,
a denně dopouštím se toho zločinu.
Stále myslet a v Tvých očích se utápět,
a z knihy při večerech Ti vyprávět.
Poutat Tvoje srdce do zámků,
a tuží nakreslit černou kaňku.
Těším,na Tebe se těším,
a dočkat se, to jde jen ztěží.
Přečteno 376x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)