generační propast a jak ji překonat
leželi jsme v unavený posteli
a hladili si těla
já byl ticho, ale ona....
se mě zeptala:
kolik ti vlastně
je?
ukázalo se, že je mezi náma
dost hluboká
generační propast
jenže láska, chtíč a ještě víc lásky
nám ji na maličkou chvilku
pomohli překonat
druhej den odešla
a na mě čekaly další
předem prohraný bitvy
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Fighting Dreamer, WAYWARD, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)