Dobyvatel
Má pevnost je skvěle opěvněna,
no tak, smiř se s tím už.
Jsem totiž velmi silná žena
A ty? Jsi jenom muž.
Na bránu můžeš klidně bít,
vojáků najmout kolik chceš,
dokud ale já budu chtít,
do mého hradu nevejdeš.
Postav si klidně katapulty,
a do mých hradeb hrdě pal,
výsledek bude stále nultý,
nedostaneš se nikdy dál.
Ze dřeva vydlabej si koně,
i tyhle fígle dobře znám.
Šípy, rakety, děla, ohně,
všemu, můj milý, odolám.
Kde jsou mé hradby, jak jsi je skolil?
že pouhopouhý prach z nich zbyl?
Jakou sis na mne taktiku zvolil,
snad si mne láskou nedobyl??!
Přečteno 451x
Tipy 44
Poslední tipující: mkinka, fuu, Mannon, hauskaa, Bumbác, René Vulkán, Zorenka Ježková, susana načeva, Gabrielle, dream in emptiness, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)