Anotace: ...šeptavý sonet...spíš než o lásce, je to o mém přání...
Zašeptej,že toužíš po mých dlaních
Zašeptej,že potřebuješ mé rty
Zašeptej,že sníš jen a jen o nich
Zašeptej,že jsme jen já a Ty
st**/*
18.08.2010 23:31:00 | ROMAN LOHNERT
šeptej dál přání do větru,
ten, komu patří, si je chytí,
až oblékne se do svetru,
najde si okno, kde se svítí...
18.08.2010 13:19:00 | nejsembásník