Němý smích
Anotace: po dlouhé době zveřejňuji..
Je to abeceda pohledů
mé oči jež slyšíš když nemluví
dnes Tě opět do spánku přivedu
a zbavím Tě všech vin.
Dvě tváře nepatrně od sebe
dotyky jdoucí nocí
dvě duše unesené do nebe
pocity řvoucích srdcí.
Já bdím a Ty sníš
hodiny Tě hladím pohledem
vidím Tvůj němý smích
to on mi mé štěstí přivede..
Přečteno 345x
Tipy 16
Poslední tipující: susana načeva, Gabrielle, ajlonka, jedam, Niky88, Psavec, carodejka, CULIKATÁ, J's .., labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)