K O U S K Y
Anotace: ...jen tak ze srandy.
***
Na kousky tělo
chtěl bych ti dát
skládanku nemravnou
budem si hrát … začínáš
ne né
co to děláš
to je můj trumf
ten příjde nakonec
pak budu tvůj
hraješ si se mnou
na srdce nemyslíš
všechno jen rozházíš
dlaně si nepůjčíš
očima dolíčky
cvrnkáním zaslepíš
stačíš si sama
pak mi ho vrať
***
Přečteno 418x
Tipy 57
Poslední tipující: Sisinka, zenge, Demedalex, JR, carodejka, Stoneman, Holis, j.c., dream in emptiness, Sweet KiWi, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)