Krátká báseň
Píšu teď velmi krátce,
malou báseň Stázce.
Já u počítače sedím
a do obrazovky hledím.
Ty u tety Jindry slavíš,
věřím, že se dobře bavíš.
Prsty do kláves se zatínají,
pomalu oči se mi zavírají.
A tak píšu dřív než usnu báseň krátkou,
abych Ti stihl popřát dobrou noc sladkou.
Komentáře (0)