Anotace: * * *
po dlouhé době slova hřejivá
čtu jako vyznání, jenž ze srdíčka pryští...
a je to nádherné čtení, bez klišé a přetvářky!
díky
23.08.2010 10:58:00 | šuměnka
Nádherně napsané, velmi pravdivé pro každého, kdo někoho takového zná a někdo nemusí chodit a rozhlíže se daleko... znám jedného muže, co totok a snad ještě mnohem víc teho splňuje, je jím můj miláček... ovšem, mám aj přátele, které bych pod totok přiřadila. ST!!!
23.08.2010 07:46:00 | NikitaNikaT.
Nádherné,škoda,že není korespondovaná jedné Ilunce z modráska:-)))Hm,ten dotyčný pán se,ale má!
21.08.2010 14:36:00 | ilona
Přímo vyrývat v někoho radost, to je láskorytec, radost co nemá konce:)
19.08.2010 11:49:00 | Dota Slunská
A ty....ne ze "Nejsembasnik" - Ty ses basnik a svymi versi krasne hladis...moc se mi libi-
19.08.2010 11:23:00 | Veru