Macarena..
When I dance, they call me Macarena
otázka, jak ukrást kolo z mlejna
těžký kámen točí se a mele
vesměs všechno, podívej se, hele
jak je jemná z mého srdce mouka
macarenu mlýnský kámen brouká
když z té mouky jen zrníčko zbyde
zatančí třeba na pyramidě
nahoře tu svoji macarenu
vždyť je z mouky, vztah má ke kamenu
pak mu pouštní vítr půjčí křídla
splyne s pískem.. žhavým.. pod chodidla
Přečteno 290x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Holis, Mbonita, Psavec, stmivani.na.lepsi.casy, Doradan, CULIKATÁ, Květka Š., Jiná, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)