Na kousku ticha
Na kousku ticha
za oponou z trávy
večerku troubí
ospalému slunci
kalíšky lišejníku.
Doteky stvolů
jako tebe vnímám
a nebe v tůňkách,
jak oči modrošedé,
zurčí mi u kotníků.
Na kousku ticha
za oponou z trávy
marně tě hledám
ve vonícím vánku,
v těkavém okamžiku
a tvoje škoda, že tu nejsi...
Přečteno 468x
Tipy 31
Poslední tipující: Frr, gallatea, adida, La Suneteto, Gabrielle, kroužek, Kubino 2, Psavec, hašlerka, malá slečna, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)