Jsi hezčí než zlato
Anotace: Není nic hezčího než krása toho koho milujete
K čemu jsou všechny kovy a kameny drahé když jsou tak chladné
a srdce nemají žádné
K čemu stříbra lesk
když trápí mě po tobě stesk
K čemu zlata třpit
když je sladčí pohled do očí tvých
K čemu diamantu mámení
když vůně tva silnější je vábení
K čemu smaragdu temná moc
když nejde bez snu o tobě strávit noc
K čemu rubínu zář
když je mnohem hezčí tvoje tvář
K čemu granátů mít spousty
když radši chtěl bych polibek tvými ústy
K čemu drahokamy světa jsou
když ani zdaleka nenahradí krásu tvou
krásu těla s myslí v lidský div světa spojenou
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
Komentáře (0)