Anotace: ..Nedopusťte, aby malá hádka zničila velké přátelství. -Dalajlama
Pěkné.:)
23.08.2010 13:19:00 | Klementine
Námětem, myšlenkou a zpracováním se tato báseň stala taky nádhernou, krásnou a nadmíru úžasnou.. stejně jako ten citát o kousek výš..
Protože v těch slovech je tolik pravdy, nádhery a něčeho, co člověka v sekundě donutí si uvědomit, že se tím musí snažit řídit pozbytek života.. Snad v opojení představou, že tím pádem bude život taky tak nádherný, krásný a nadmíru úžasný :)
22.08.2010 22:15:00 | Emily Winnacott