beznadějně zamilovaná
Anotace: mám tě v hlave :)
V duchu poničených řas
plyne krásy čas
a přichází pnutí
jež nutí do blbnutí.
Slzy otřela jsem z lící
a hlasem nemluvícím
skryta mezi tisícimi
poslala tiché - líbíš se mi.
A vím, že všechno kazím
když píšu tyhle řádky
vždyť radí mi i podzim
ať vezmu frázi zpátky.
Že láska není pro mne
i přesto prosím vrytě
že vykřičíš mé jmeno
že řekneš - miluji tě.
Přečteno 429x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sweet KiWi, danav, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)