Prší
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=BgeDQZ_cj8Q
Prší..
a Ty stále spíš,jen mou tvář nevidíš
s úsvitem ráno vstávám k Tobě
slova do prázdna říkám jen sobě
Chci proudit ve Tvých žilách
jen u Tebe v náruči bych snila...
Prší...
nám na náš malý svět, je stále v nás..dívej se a leť..
na malou chvíli blízko nás,zavolej..číslo mé znáš...
Poslední kapka na řasách ještě zůstala
ubrečený oči a kapesník jsem si nevzala...
Prší...
i v našem snu,dlaně mám na očích a vidím jen tmu
Pak jen cítím že jsi oči už dávno otevřel
najednou je ticho,jako by jsi oněměl
Jen rukou mi dáváš znamení,že přes ten déšť nevidíš...
...Prší...
Přečteno 464x
Tipy 25
Poslední tipující: Paulín, Chico1, Niky88, sobý hnusec, Linzerka, Psavec, P.Z., vodnař, Jiná, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)