Zůstat na oprátce vlastních vzpomínek
a cítit jak to řeže,
chtít zachovat snad jen plamínek,
přátelství,to nelze?
nemoci to/tě nechat odejít...
16.09.2010 13:59:00 | duše v plamenech
rozprava jedné:
přes bolest Láska není na vině
je nevině v Tvé při se sebou samým
každý z nás poznal zklamání i klamy
a každý jedl kroupy místo srnčat na víně
přes bolest Láska bude stále tady
a přijde k Tobě až ji o to požádáš
každý z nás snaží se a tak i Ty se snaž
každý ji hledí do očí. Tak netoč se k ní zády...
23.08.2010 10:53:00 | šuměnka