Mezi kapkami deště
Jak proudy vozidel
stékají po skle
kapičky vody.
Jak na oběžné dráze
tančí země s měsícem
v tom dešti jsme my dva.
Jak dva milenci,
jak dvě duše bezhlavé
jak kostelní schody.
Jako jeden rým,
tančíme i my jak pár
mezi kapkami deště.
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: lucajda89, Gabrielle, sepotvkorunachstromu, a_tao, WAYWARD, Petbab, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)