Tak...
Anotace: tenhle okamžik stojí za to žít ... a nezemřít.
Pršelo štěstí
a tys mě objímal
do těla zlehka
rozpíjel
Na kopci s tajemnými kameny
jenž věští lásku
do dáli
u písmene M
jsi mě tiše broukal
u písmene I
lásku vyznal
u písmene L
ses ke mně tiskl
u písmene U
se blesk blýskl
u písmene J
pak padala hvězda
u písmene I
začala být mi zima děsná
tak jsi mě schoval
v náručí
jen lehce hlesl
lásce neporučíš
Spolu jsme tam stáli
mezi kapkami
svou lásku cítili
a volali do dáli
Miluji ...
Tak jako ta kamenná písmena
za námi
Přečteno 515x
Tipy 44
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, mida, vánek, enigman, Holis, Jats, René Vulkán, Verena, Bíša, ona, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)