Snílek lásky
Zastav čas
a pojď ke mě blíž
chci ti něco pošeptat
něco říct
polibek něžný dát
pak už se jen usmívat
zatančit si v rytmu deště
proběhnout zahradu snů
ve světle luny
pozorovat růžový déšť sakury
chytat ho do svých dlaní
a poslouchat píseň větru
a víš co budu ještě chtít?
aby si pochopil jaký k tobě chovám cit...
Přečteno 326x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Javavia, Skalsky Pavel, J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)