Pro Tebe..
Ty jsi tak krásná
a já nevinná
Kdyby jsi zhasla
mohlas být jen má
Třesoucí rukou hladíš mé vlasy
já jenom cudně klopím řasy
Třesoucí rukou chytám tu tvou
očima prosím, buď pouze mou
Už víš že nejsem jen jedna z davu
že pro Tebe ztratila jsem hlavu
Lásko!
Přečteno 565x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)