Snídám
Vstávám
vzpomínky míchám do kávy
stolek
kde tvoje rukávy
k hvězdám
můj prach zas po tmě smetou
chtíčem
a nerozvitou větou
Snídám
jen kousky tvých příliš krátkých vteřin
možná
když slovům ještě věřím
možná
jen výzva
pro příliš dlouhé zatím
když lásku tvou… si platím
Přečteno 507x
Tipy 33
Poslední tipující: Kapka, Vanilková Ninja, Veru, Kars, Mbonita, Jana M., zelená víla, Myrja, Gabrielle, zenge, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)