Hlasy z polí
***
Hlasy z polí doléhají k nám
a nejasné jsou jako pohyb klasu.
To vítr naklání je sem a tam
a ukazuje nám tím jejich krásu.
***
Ony libozvučně zní a touží nezapadnout.
A potom bolestivě řvou,
jak vzpomínky, co neuvadnou.
***
Poslal jsi mi jejich stíny vlastní rukou
a umožnil tak srdci mému vzpomenout,
jak na rtech sládnou..
***
Přečteno 510x
Tipy 63
Poslední tipující: Gabrielle, zaba.zuzla, Radek.oslov.Šafárik, pejrak, Paulín, Bean, Holis, Oťas, Danger, Tomáš Přidal, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)