Temnota
Anotace: Když nejsi se mnou...
Svět je pro mne nocí temnou
a strach mám na duši,
když někdy nejsi se mnou
a nikdo netuší,
že úzkost moje srdce svírá
a volám po světle,
však všechna naděje již zmírá
a je mi strašně zle.
Chci zase cítit tvoje ruce,
být v tvém objetí
a vše co trápí moje srdce
rychle odletí
až ucítím tvůj dech
a uslyším tvá slova,
která mi řeknou zas a znova,
že už nikdy neodejdeš...
Přečteno 440x
Tipy 12
Poslední tipující: hašlerka, Pevya, el viento, jedam, carodejka, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Agniezka, pamp_elka
Komentáře (6)
Komentujících (6)