Mám nutkání
jít tobě vstříc
ty se však rozplyneš
jsi stín
nic víc
jsi láska má
touha
jenž žije dál
zůstat navždy v objetí
láska a stín
Jsme prokleti?
jsi srdcem
i duší
srdcem jenž miluje
a konec tuší
jsi stínem
a já světlem luny
co tebe chrání
mě hubí
jsi má vůle žít
dosud nepoznaný cit
ve tvém srdci
budu již navěky žít