o něm
.
proklouzne ven
prosmýkne se mi za zády
myslí si že má vyhráno
na svobodě
netuší že nehlídám
protože (začátek citace)
své mříže si každý nosí v sobě
(konec citace)
zvesela buší na každé dveře
které radostně míjí
některé se zvědavě otevírají
hned jsou dokořán
(a nikdo neví kam)
další jen špehýrku na dva prsty
(a hned zase půjdeme)
jiné se před ním zabouchnou
ode všech se stejně zase
pokorně vrací ke mně
a se vzlykáním usíná
při pohádkách
o tobě
..ztracené ..ztrápené
.
Přečteno 510x
Tipy 43
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Taog, Juan Francesco de Faro, WAYWARD, Holis, Noc17, stryc, Sweet KiWi, carodejka, stravla, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)