Po heřmánku
Jak voní ti tvoje vlasy?
Asi po heřmánku.
Ty oddáváš se sladce spánku
za noci srpnových létavic.
A ve snu sladkém růžovém
jen já a ty
a dál už nic.
A se svítáním ranním
ve snu tom růžovém
má paní já se klaním.
A po noci souhry a objímání duší
jsi tak mile heřmánková
tak krásně ti to sluší.
Když hvězdy zcela zhasnou
tu myšlenku tak rozvernou
s touhou mile krásnou
si schováš navždy v šuplíku.
Pak den když venku
tam venku bere za kliku
já cítím s lehkým probuzením
tu vůni jak voní ti vlasy..
Po heřmánku...
Přečteno 460x
Tipy 26
Poslední tipující: mkinka, NikitaNikaT., carodejka, strawbery, susana načeva, Gabrielle, Lota, Psavec, jitka.svobodova, Jiná, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)