Já tady prostě jenom se všemi souhlasím =) Měj se hezky. No a vlastně přeju i šťastný nový rok...AhoY.
Mně se ta báseň moc líbí
06.01.2006 20:36:00 | Ahimsa
Radost a smutek jsou děti jedné mámy,
která se jmenuje láska
a žal je jeden starý pán,
co přicházívá nepozván
a líbí se mu hlavně tam,
kde bydlí láska...
06.01.2006 00:22:00 | Beáta