Bojím se všeho.....
Anotace: všechno stojí za ......
Vše se mi hroutí,
svět se mi kroutí,
pod nohou mám prázdno,
šlápnu si až na dno,
mám zmatek v těle,
vše mne na světě sere,
chtěl bych být štastný,
štěstí je i tak matný,
prý bude jednou líp,
o tom už ani nechci snít..
mám Tě pořád v srdci, Ty víš, že myslím na tebe
Bolí to.....
Přečteno 434x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, sht1, pamp_elka, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)