Posílám Ti...
Anotace: Letní romance u ohně
. . .
Po jiskrách ohnivých
posílám Ti
zpěvný smích.
Po souhvězdí Orionu
posílám Ti náruč tónů...
Ať rozezní srdce
Tvého boj
Schovám se k němu
pod závoj.
Až budu
v něžném bezpečí,
vyznám se Ti -
už nebrečím.
Pak temnotou noci
zazní má kytara.
Po jejích tónech
pošlu polibků
víc, než dokážeš
ve snech ulíbat.
Dál z krásných písní
chvěje se spící osada,
i já - nedočkavá
s Tebou usínat...
. . .
Přečteno 534x
Tipy 11
Poslední tipující: Behemot, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Jiná, RešHeNúnHe, René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)