Ty čarodějná poletucho
na Zem se chvatně vrať!
máš tu ještě své povinnosti
tak svůj let honem zkrať...
Kocour má misku mléka suchou
i vichřici už kručí v břiše
hoj rychle zpátky, na Tvé hosty
prostě hlad náhle přišel...
27.08.2010 16:00:00 | šuměnka
... není na Thajskou masáž ...
***- ... erotickou ...
/ a když Thajka není po ruce, ... zvládne to prý i snaživá Čechule ... :-)) /
25.08.2010 18:20:00 | HarryHH