Není jako dřív
Nic není jak dřív
Čas nelze vrátit zpět
Nic není jak dřív
Zas rozpadl se svět
Nic není jak dřív
Už nehladíš mě něžně
Nic není jak dřív
A nezdravíš mě běžně
Nic není jak dřív
Historii starou pročítám
Nic není jak dřív
Dny bez tebe smutně počítám
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)