Jiskérka
Adámku,
mám tě všude...
tvé oči tají mi dech,
kouzelné srdce kreslí
na opuštěných zdech.
Co samy už nejsou,
ale tam v rose tančí,
aby se obnažily
čmeláčkům a včeličkám,
pohladily vlídnou
tvář...
Kde je jen úsměv a nekonečná jiskérka...
Ta v Tobě dřímá.
Je jako
olympijská
pochodeň,
co do nebe
zvolává...
Beru tě pod svá křídla!
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: devcatko z jetele, CULIKATÁ
Komentáře (0)