Láska až za hrob
V kredenci už zas
Válí se láhev od piva
Pod gaučem ponožky
No jasně, použitý
Špinavý ručník na zemi
A pod postelí
Zbytky od večeře
Z minulýho pátku
Je to s tebou fakt hrozný
Ale miluju tě
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)