..tři plamínky..
Anotace: pro mého malého Lásku / pro mé oživení každého dne/
Tři malé plamínky se pro Tě mihotají
neb už tři roky tomu, cos první nádech měl
A na cestě své stvořil jsi už první akvarel
A mluva Tvá je bezděčně protknutá jinotaji…
Tři malé plamínky se Tobě rozhořely
neb už tři roky tomu, co jsi prvně zakřičel
A bezpochyby šikovný jsi architekt i stavitel
co v okamžiku svojí duší druhé rozveselí…
Tři malé plamínky jsme Tobě zažehnuli
by oslavily spolu s námi ten malovaný čas
By andělé, co nad tebou dlí, snesli Ti náruč krás…
Tři malé plamínky se na Tě z dortu špulí
by darem Tobě světlo své i naděje kus daly
s přáním, ať v nitru zůstáváš jen ryzí, Lásko malý
Přečteno 403x
Tipy 34
Poslední tipující: enigman, Skywalker, Bíša, Mirka Hedbávná, G.P., Gabrielle, Antares, Zasr. romantik, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)