Silnější než my...
Není to tak lehký,
jak si myslíš…
Přemýšlet o tobě,
celý ty dny.
Kde seš?
Jak se máš?
Co děláš?
A zatímco se takhle užírám,
plyne mi život.
A bojím se,
jestli ty díry kterejma utíká,
půjde ještě zacelit…
Protože jinak,
to fakt nemá cenu.
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: DIDADA, Lamorte, W.O.K.O., Aurelius, ilona, CULIKATÁ, Gabrielle, 6thSun
Komentáře (0)