Blankytná modř
Anotace: Potkala jsem chlapce a na jeho modré oči jsem měla pouze pět dní :)
Blankytná modř
Ach, jak bylo modré nebe
v den, kdy ses podíval
a já dívala se na tebe,
kdo však víc se usmíval?
Bylo jasno, slunce pálilo,
však tvá blízkost vedle mě
a tvé chvění mě mámilo,
když stokrát kráčel si ke mně.
Byl jsi prudší než paprsek
a krutý jako slunce žár,
ale já neustoupila bych o kousek,
neboť to byl denní dar.
Co mě však tolik zmámilo?
Snad ten sladký smích…
A i když se srdce bránilo,
vyhrála blankytná modř v tvých očích.
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)