je nádherná... ...však v tom krásném okamžiku... jako byl krásný právě ten náš... je stále spousta otazníků... vždyť tu slečnu zatím tak málo znáš...:-)
27.08.2010 17:24:00 | Kopretinka:-)
je nádherná... ...však v tom krásném okamžiku... jako byl krásný právě ten náš... je stále spousta otazníků... vždyť tu slečnu zatím tak málo znáš...:-)
27.08.2010 17:24:00 | Kopretinka:-)